Zašto je bitno provjeriti ima li nekretnina, koja se kupuje, uredne papire i zbog čega je važno kupovati samo nekretnine koje imaju uredne papire?
Da li bi ste kupili automobil koji nema saobraćajnu dozvolu??? Kod nas možete biti sigurni, jer mi za vas sve unaprijed provjeravamo!

Kupujte sigurno i sa zadovoljstvom.. nekretnineGOLD



Na prodaju ili najam Benzinska pumpa firme HR Company na veoma frekventnoj lokaciji na magistralnom putu M-15 u naselju Tomina

Oznaka : Gold "Benzinska-P"

 

Adresa :

Tomina bb, Općina Sanski Most,
79260 SANSKI MOST
Cijena : 1 150 000 KM

Zainteresovani ste? Kontaktiraj te svoga Agenta odmah za više detalja! :

Stambeni prostor : 415 m²
Zemljišna parcela : 1359 m²
Broj etaža/sprat : 3

 

Poštovani kupci, na prodaju je Benzinska pumpa firme HR-Company koja se nalazi u naselju Tomina, na Magistralnom putu M- 15, Prijedor - Sanski Most - Ključ i jedina je tog tipa u pravu Sanskog Mosta do Ključa.

Benzinska pumpa, sa neophodnim mašinskim instalacijama za točenje nafnih derivata, je izgrađena na parceli ukupne površine 1.359,00 m2 (sa mogućnosti proširenja), koja je locirana i nalazi se na urbanom području u naselju Tomina, udaljena 8 km od Sanskog Mosta, sa direktnim ulazom i izlazom na Magistralni put M-15, Prijedor – Sanski Most – Ključ. Pristup benzinskoj pumpi je dvosmjerni što je veoma značajno. Uz objekat je obezbjeđen parking prostor za više automobila.

Lokacija benziske pumpe se nalazi u naselju Tomina, pa se može smatrati kao i pumpa u naseljenom mjestu. Na lokaciji je riješena vanjska odvodnja i ugrađena su vanjska rasvijetna tijela. Parcela ima 75,00 m lica prema Magistralnom putu.

Objekat Benzinske pumpe je Prizemni objekat, dimenzije 24,30 x 12,30 + 6,00 x 12,36 m i nastrešnica dimenzija 12,00 x 9,00 m.

Ukupna bruto površina objekta benzinske pumpe je 404,18m2 i nastrešnice 108,00 m2.

Objekat je slobodno stojeći samostalni objekat koji je u funkciji, koristi ima upotrebnu vrijednost. Poslovni objekat Benzisnka pumpa, je u potpunosti završen sa izvršenim tehnIčkim prijemom i upotrebnom dozvolom, sa namjenom za snabdijevanje vozila tečnim gorivima i za odmor vozaćau restoranu, kuhinjom, te mini pekarom za vlastite potrebe i prodaju proizvoda putnicima, skladišta, ostava sanitarija.

Objekat je gradjen na klasičan način, Prizeman, skeletna Armiranobetonska konstrukcija, ozidan šupljom blok ciglom vanjskih zidova debljine 25,00 cm na A.B. trakastim temeljima 25 x 45 cm, sa temeljnim stopama za stubove dimenzija 1,75 x 1,75 m. Fasada je završena na svim stranama, na nivou obložena termoizolatorom i ravnim limom u boji.

Podzemne cisterne za gorivo su locirane unutar parcele i omogučen im je poseban prilaz sa posebnim pristupnim putem i povezane su sa pumpnim stanicama podzemnim instalacijama. Pumpa ima tri rezervoara (3 x 30t= 90 t) i koristi se za tri vrste goriva sa tri mjerna uređaja za obostarno istakanje goriva sa ukupno 12 pištolja za ispunjenje goriva u korisnike. Sve postojeće i nove instalacije su u funkciji i u fazi su korištenja. Održavanje instalacija i uređaja su u skladu sa zahtjevima za održavanje i pregledom tj. atestima za tehničku ispravnost. Na parceli su ugrađeni odgovarajući separatori za prečiščavanje oborinskih i otpadnih voda sa površina saobračajnica.

Postoji mogućnost kupovine dodatnih 2000m2 zemljišta uz benzinsku pumpu.

Uskoro više slika i informacija.

 

  

 


 


KONTAKT:
Agent: Hadžić Denis
GSM: +387 61 782292

Agent: Alihodžić Azra

GSM: +387 61 581 501
Tel/fax: +387 37 685500
agencija@gold.ba
ili putem dopisa;

[ Natrag ]

Dobrodošli na www.gold.ba

Agencija za nekretnine "GOLD"

79260 Sanski Most

Muse Ćazima Ćatića br. 3

(Alije Izetbegovića br. 3)

(preko puta suda)

Tel/Fax: +387 37 685 500 (9-15h)

Denis Hadžić: +387 61 782 292 

Azra Hadžić: +387 61 581 501

Dostupni i na: Viber i WhatsApp

facebook.com/nekretnineGOLD

instagram.com/nekretnine.GOLD

agencija@gold.ba

www.gold.ba

Vaš agent u posredovanju nekretninama..

nekretnineGOLD



Pretraga

Porodične kuće

  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..