Kupoprodaja nekretnine za većinu nas predstavlja jedan od najvećih ekonomskih poduhvata u životu. Zbog toga koristite nekretnineGOLD kao svoga posrednika i možete biti sigurni da će se cijeli proces odvijati po zakonom propisanim pravilima što daje punu sigurnost Vama kao kupcu.

Iz naše ponude izdvajamo:

Kuće

Stanovi

Zemljišta



Izvrsno dizajnirane dvije luksuzne kuće sa ograđenim posjedom površine 1010m2 u Ključkoj ulici preko puta plaže "Kožara"

Oznaka : Gold "K"-634

 

Adresa :

Ključka ulica br. 119 - preko puta plaže "Kožara",
79260 SANSKI MOST
Cijena : Po dogovoru

Zainteresovani ste? Kontaktiraj te svoga Agenta odmah za više detalja! :

Stambeni prostor : 360 m²
Zemljišna parcela : 1010 m²
Broj etaža/sprat : 2

 

Poštovani kupci,

Čast nam je prezentovati Vam izvrsno dizajnirane dvije luksuzne kuće sa predivnim pogledom na rijeku Sanu, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kuće modernog dizajna nalaze se u centru Sanskog Mosta, u Ključkoj ulici br. 119, preko puta plaže “Kožara”  i izgrađene su na parceli velikoj 1010m2, te se njihove osnovne karakteristike ogledaju u kvalitetnoj gradnji i luksuzno projektovanom interijeru. Ove dvije luksuzne kuće su dizajnirane tako, da pružaju maksimalnu privatnost i ugođaj budućim vlasnicima, a u isto vrijeme se uklapaju u moderan način građenja i tu se izdvajaju od ostalih. Termo izolacije objekata, kvalitetna vanjska i unutrašnja stolarija, vlastita kotlovnica, moderni materijali završnih radova kombinovani sa elegantnim tonovima te vanjski pogled koji se rijetko može naći u Sanskom Mostu čini ovu nekretninu jedinstvenom. Prilikom izgradnje kuće vlasnik je angažovao referentnog izvođača radova, kao i stručni nadzor nad izvođenjem istih, te su zahvaljujući tome u izgradnji kuće utrošeni visoko kvalitetni materijali, a velika pažnja je posvećena funkcionalnosti kuće kao i mnoštvu detalja. Vlasnici su mislili na sve detalje, te je bitno izdvojiti da je urađen sistem podnog grijanja na elektroblok, LED rasvjeta, alarmni sistem. Gradnja kuće je završena 2015.godine, a budućim vlasnicima se nude kao kompletno završene.

Prednja dvoetažna kuća ukupne stambene površine 180m2 na prvoj etaži sadrži ulazni hol, hodnik, prostrani dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo i ostavu. Unutrašnje stepenište vodi na drugu etažu gdje se nalazi velika galerija, hodnik, tri spavaće sobe, veliko kupatilo i terasa. Dnevni boravak, kako prikazan na fotografijama je kompletno kvalitetno urađen sa ukusom i stilom, čiji ugođaj upotpunjuje kamin, obasjan je svjetlošću tokom cijelog dana i pruža predivnu atmosferu što kupcu pruža mogućnost da se lakše odluči za nju. Trpezarija spojena sa dnevnim boravkom pruža vid jednostavnije i nesmetane komunikacije sa ostalim članovima porodice. Kupatilo je kompletno opremljeno savremenim, luksuznim kupaoničkim elementima. Sobe su velike tokom cijelog dana osvjetljenje i idealno raspoređene. Ono što je posebno bitno za naglasiti jeste da obe kuće posjeduju jedinstvene, prekrasne terase sa kojih se pruža nevjerovatan pogled na rijeku Sanu, koje služe idealno za odmor i relaksaciju, porodična ili poslovna druženja.

 

Zadnja dvoetažna kuća sa zasebnim ulazom za prvu i drugu etažu, ukupne stambene površine 180m2  na prvoj etaži sadrži hodnik, dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i veliku terasu. Na drugoj etaži sadrži dnevni boravak, dvije spavaće sobe i kupatilo. Kao i kod prednje kuće dispozicija i funkcionalnost su veoma dobre, zbog dobre povezanosti svih prostorija unutar kuće u odnosu na cjelokupnu stambenu kvadraturu. Ove dvije kuće su zaista savršene kao iz bajke i jedva čekaju svog novog kupca. 

 


 


 

KONTAKT:
Agent: Hadžić Denis
GSM: +387 61 782292
Tel/fax: +387 37 685500
agencija@gold.ba
ili putem dopisa;

[ Natrag ]

Dobrodošli na www.gold.ba

Agencija za nekretnine "GOLD"

79260 Sanski Most

Muse Ćazima Ćatića br. 3

(Alije Izetbegovića br. 3)

(preko puta suda)

Tel/Fax: +387 37 685 500 (9-15h)

Denis Hadžić: +387 61 782 292 

Azra Hadžić: +387 61 581 501

Dostupni i na: Viber i WhatsApp

facebook.com/nekretnineGOLD

instagram.com/nekretnine.GOLD

agencija@gold.ba

www.gold.ba

Vaš agent u posredovanju nekretninama..

nekretnineGOLD



Pretraga

Porodične kuće

  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..