Jedinstvena prilika za naše klijente iz Švicarske ili osobe koje posjeduju CHF. Zabilježen je veliki skok CHF-a u odnosu na KM. Čini nam se da je ovo idealna prilika za razmisliti, možda iskoristiti i biti jedan od onih koji će probuditi tržište nekretnina, a pri tome ostvariti veliku životnu želju.

06.04.2024.godine kupovini kurs za 1 CHF iznosi 1,947 KM



Ekskluzivan višenamjenski poslovno-stambeni objekat sa zemljišnom parcelom površine 3020m2 lociran u industijskoj zoni Šejkovača

Oznaka : Gold "PH"-625

 

Adresa :

Industrijska zona - Šejkovača bb,
79260 SANSKI MOST
Cijena : Po dogovoru

Zainteresovani ste? Kontaktiraj te svoga Agenta odmah za više detalja! :

Stambeni prostor : 1241 m²
Zemljišna parcela : 3020 m²
Broj soba : 10
Broj etaža/sprat : 4
Broj kupatila : 1
Broj toaleta : 5

 

 

OPIS NEKRETNINE: Poštovani kupci - investitori na prodaju je ekskluzivni višenamjenski poslovno-stambeni objakat u Sanskom Mostu u industrijskoj zoni Šejkovača. Na zemljišnoj parceli uknjižene površine 3020m2 izgrađen je ovaj višenamjenski poslovno-stambeni objekat ukupne površine 1241m2. Pristupni put do objekta je sa lokalnog puta dužine cca 100 metara, koji je direktno povezan sa magistalnim putem M-15, što zasigurno predstavlja prednost za raznovrsne poslovne djelatnosti. Dvorište poslovno-stambenog objekta je većim dijelom asfaltirano, dok su ostale površine na parceli popločane i ozeljenjene.

Poslovno-stambeni objekat se sastoji od prizemlja (na različitim nivoima) i tri sprata (dva sprata i izviđačnica).

Prizemlje ukupne površine 431m2 trenutno namjenjen za servisne sadržaje, bife i prostorije uposlenog osoblja. Sastoji se od ulaza, hodnika, predprostora, servisnog prostora, bife-a, dva biroa, trpezarije, garderobe,  tri wc-a, kotlovnice i stepeništa koji vodi na prvi sprat.

Prvi sprat ukupne površine 433m2 trenutno koncipiran kao izložbeni salon sa info pultom i prostorijom za slobodne aktivnosti. Sastoji se od izložbenog prostora, info pulta, jedne prostorije i wc-a.

Drugi sprat ukupne površine 442m2 ima isključivo stambeni karakter. Stepeništem se pristupa prostranoj terasi, kompletno natkrivenoj površine 176m2 sa koje se stepenicama pristupa stambenom prostoru ukupne površine 266m2, a koji se sastoji od stepenica, ulaza, hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, tri spavaće sobe, dvije ostave, kupatila i wc-a.

Treći sprat ukupne površine 22m2 čini izviđačnica namjenjena za druženje, s obzirom da se sa tog nivoa pruža predivan pogled na panoramu Sanskog Mosta.

Prilikom izgradnje poslovno-stambenog objekta korišteni su najkvalitetniji materijali u svim fazama izgradnje. Objekat je projektovan u kombinovanom sistemu skeletnog sistema i nosivih zidova, koji su zidani Poroterm blokovima. Objekat ima razvedeno podno grijanje, te su podovi u sanitarijama i gazišta stepeništa su obrađeni keramičkim pločicama. Ulazna vrata u prizemlju objekta su rađena od PVC profila sa ostakljenjem, dok su unutrašnja vrata sa profiliranim drvenim dovratnicima i furniranim krilima. Prozori i balkonska vrata su PVC profila, te je objekat opremljen instalacijama centralnog grijanja, vodovoda i kanalizacije, kao i elektro instalacijama. Kompletan posjed je fizički i vizualno ograđen, čime je naglašena sigurnost i privatnost budućeg vlasnika.

 


 

KONTAKT:
Agent: Hadžić Denis
GSM: +387 61 782292
Tel/fax: +387 37 685500
agencija@gold.ba
ili putem dopisa;

[ Natrag ]

Dobrodošli na www.gold.ba

Agencija za nekretnine "GOLD"

79260 Sanski Most

Muse Ćazima Ćatića br. 3

(Alije Izetbegovića br. 3)

(preko puta suda)

Tel/Fax: +387 37 685 500 (9-15h)

Denis Hadžić: +387 61 782 292 

Azra Hadžić: +387 61 581 501

Dostupni i na: Viber i WhatsApp

facebook.com/nekretnineGOLD

instagram.com/nekretnine.GOLD

agencija@gold.ba

www.gold.ba

Vaš agent u posredovanju nekretninama..

nekretnineGOLD



Pretraga

Porodične kuće

  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..