Kupoprodaja nekretnine za većinu nas predstavlja jedan od najvećih ekonomskih poduhvata u životu. Zbog toga koristite nekretnineGOLD kao svoga posrednika i možete biti sigurni da će se cijeli proces odvijati po zakonom propisanim pravilima što daje punu sigurnost Vama kao kupcu.

Iz naše ponude izdvajamo:

Kuće

Stanovi

Zemljišta



Jako lijpa, renovirana porodična kuća, sa ljetnom kuhinjom, garažom i baštom na mirnoj lokaciji kod bazena "OLIMPIJA" u Hisimovcima

Oznaka : Gold "K"-290

 

Adresa :

Husimovci bb, 200m udaljeno od bazena "OLIMPIJA",
79260 SANSKI MOST
Cijena : 88 000 KM

Zainteresovani ste? Kontaktiraj te svoga Agenta odmah za više detalja! :

Stambeni prostor : 130 m²
Zemljišna parcela : 756 m²
Broj soba : 4
Broj etaža/sprat : 1
Broj kupatila : 1

 

Odlično porodično imanje - uselite odmah!

 

OPIS NEKRETNINE: Na prodaju je lijepa, renovirana, porodična kuća koja se nalazi u Sanskom Mostu u naselju Husimovci u neposrednoj blizini bazena "OLIMPIJA". Na zemljišnoj parceli velikoj ukupno 756m2 izgrađena je porodična kuća (Prizemlje + sprat) dimenzija 8x10m, sa verandom 2x4m, koja ima oko 80m2 stambene površine u prizemlju i oko 50m2 na spratu. Na zemljištu se nalazi i novosagrađeni objekat dimenzija 12x5m koji predstavlja garažu, ljetnu kuhinju i kotlovnicu, kao i dva drvena objekta koji služe kao ostava i drvarnica.  Imanje posjeduje lijepo uređenu avliju i veliku baštu, obogačeno je sa prelijepim biljnim sadnicama i  zelenilom. Kuća je u odličnom stanju. Objekat je sagrađen u skladu sa projektnom dokumentacijom, papirologija je uredna i na prodavcu je sa dijelom 1/1. Pozicija i funkcionalnost kuće su veoma dobri zbog dobre povezanosti svih prostorija iz predsoblja, te broja soba u odnosu na cjelokupnu kvadraturu, stambeni prostor je odlično rješen tako da stambeni prostor ima svoju odvojenu funkcionalnu upotrebu za spavanje od dnevnog boravka i sl. Kuća ima dobru sunčanu orjentaciju, velike prozore u svakoj prostoriji, osunčana je tokom cijelog dana i pruža ugodan i topao osjećaj. Interijer kuće je izuzetno lijep i uređen, odmah je useljiva bez dodatnog ulaganja u nju. Čitavo imanje je lijepo ograđeno i međe sa komšijama su uređene. Izdvajamo nekoliko karakteristika koje kuća posjedje: novi krov, protuprovalna vrata, PVC unutrašnju i vanjsku stolariju sa roletnama, centralno grijanje, uređenu avlijui baštu.


 

Stambena kuća u prizemlju ima oko 80m2 korisne stambene površine i sastoji se od: verande i ulaza, hodnika, kupatila, vešeraja, velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i dvije spavaće sobe. Na potrkovlju je nedovršeni prostor.

Garaža, ljetna kuhinja i korlovnica su objektu koji se nalazi iza kuće.

Pored odlične i mirne lokacije, ovo imanje na poseban način krasi prednje super uređeno dvorište sa lijepim i kasna stražnja bašta sa voćnjakom i velikim prostorom sa mirnom i intimnom atmosferom za odmor i relaksaciju.

S obzirom na lokaciju, kvadraturu, standard gradnje i unutrašnje uređenje, ponuđena nekretnina pruža sve uslove za ugodan, miran i komforan život.

TRAŽENA CIJENA KUĆE: 88.000 KM*

za pravog kupca postoji mogućnost odstupanja po ozbiljnom razgovoru i realnoj ponudi!


 

Pregled - po unaprijed zakazanom terminu.


 

 

KONTAKT:
Agent: Hadžić Denis
+387 61 782292
+387 37 685500
agencija@gold.ba


Svoje dopise i ponude možete slati pomoću formulara ispod (odgovor dobivate najkasnije u roku od 2h pregledajte svoje spam/junk poruke)

[ Natrag ]

Dobrodošli na www.gold.ba

Agencija za nekretnine "GOLD"

79260 Sanski Most

Muse Ćazima Ćatića br. 3

(Alije Izetbegovića br. 3)

(preko puta suda)

Tel/Fax: +387 37 685 500 (9-15h)

Denis Hadžić: +387 61 782 292 

Azra Hadžić: +387 61 581 501

Dostupni i na: Viber i WhatsApp

facebook.com/nekretnineGOLD

instagram.com/nekretnine.GOLD

agencija@gold.ba

www.gold.ba

Vaš agent u posredovanju nekretninama..

nekretnineGOLD



Pretraga

Porodične kuće

  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..