Zašto je bitno provjeriti ima li nekretnina, koja se kupuje, uredne papire i zbog čega je važno kupovati samo nekretnine koje imaju uredne papire?
Da li bi ste kupili automobil koji nema saobraćajnu dozvolu??? Kod nas možete biti sigurni, jer mi za vas sve unaprijed provjeravamo!

Kupujte sigurno i sa zadovoljstvom.. nekretnineGOLD



NA PRODAJU prelijepo porodično sa imanje sa stambeno-poslovnom kućom kojeg svi možemo poželjeti

Oznaka : Gold "K"-284

 

Adresa :

Naselje Šehovci 92,
79260 SANSKI MOST
Cijena : 150 000 KM

Zainteresovani ste? Kontaktiraj te svoga Agenta odmah za više detalja! :

Stambeni prostor : 300 m²
Zemljišna parcela : 1300 m²
Broj soba : 8
Broj etaža/sprat : 3
Broj kupatila : 2
Broj toaleta : 1

 

Prelijepo porodično imanje.. pročitajte detaljno!


OPIS NEKRETNINE: Na prodaju je velika, stambeno-poslovna kuća, koja u posjedu sadrži prelijepo, jako poželjno imanje, na  mirnoj lokaciji, nedaleko od centra grada. Objekat se nalazi u naselju Šehovci, tačnije na broju 92 ili u središnjem dijelu tog naselja. Lokacija je jako dobra a ujedno i jako mirna za stanovanje. Na prelijepom imanju veličine  1300m2 izgrađena je prelijepa, porodična kuća, sa ukupno preko 300m2 prostora od toga je - 200m2 stambene površine + 20m2 površine raspoređene na balkonima. Dok u prizemlju  imamo ukupno 70m2 poslonovog  prostora + 10m2 površine raspoređene na kotlovnicu i wc.  Kuća posjeduje poseban ulaz, odvojen od poslovnog prostora, s tim da ima i ulaz gdje se iz poslovnog prostora može ući u kuću. Iz prizemlja, putem stubišta ide se na  prvi sprat , veličine 100m2  podjeljen  na ogromni dnevni boravak, kuhinju i terpezariju, kupatilo i 2 balkona, dok na drugom spratu veličine 100m2  imamo četiri spavaće sobe od čega dvije veće roditeljske i dvije dječije, jedno kupatilo i dva balkona. Imanje posjeduje veoma lijepu parcelu (avlija i velika bašta). Bašta je obogaćena  veoma lijepim, mladim  sadnicama voća (oko 30 komada), prelijepom fontanom, klupama za ugodan odmor, a u večernjim satima možete uživati  u prelijepom  osvjetljenju ukupne idile. Kako je oko kuće sve lijepo i sa ukusom urađeno, tako je i unutar kuće urađeno sve sa ukusom i kvalitetom. Kuća ima centralno grijanje, koje je jako dobro urađeno. Štokovi u kući, vrata i parket je također nov, kao i namještaj, koji ostaje u kući ukoliko ga novi kupac želi preuzeti. Kuća ima dobru sunčanu orijntaciju, tokom cijelog dana je osunčana i pruža ugodan i topao osjećaj. Priključena je kanalizacija i gradska voda a kuća ima i prirodnu izvorsku vodu.

Poslovni prostor: u prizemlju je, kako je to gore već navedeno, poslovni prostor, registrovan i uveden u papire te pruža priliku novom kupcu za obavljanje svih vrta djelatnosti.


uselite odmah!


Lokacija: Kuća se nalazi na jako lijepoj lokaciji za ugodno i mirno stanovanje a ujedno nedaleko od centra grada (tačnije 2km) . Naselje odiše ugodnim i dobrim tempom života. U blizini se nalaze svi sadržaji potrebni za svakodnevni život. (trgovine, ugostiteljski objekti, dječja igrališta, škola i druge različite ustanove i prodajno-poslovni objekti).

Pored odlične i mirne lokacije, ovo imanje na poseban način krasi prednje super uređeno dvorište sa lijepim biljnim sadnicama i kasna  bašta sa velikim prostorom sa mirnom i intimnom atmosferom za odmor i relaksaciju.

S obzirom na lokaciju, kvadraturu, standard gradnje i unutrašnje uređenje, ponuđena nekretnina pruža sve uslove za ugodan, miran i komforan život jedne ili više porodica.

CIJENA KUĆE: 150.000 KM*

za pravog kupca postoji mogućnost odstupanja po ozbiljnom razgovoru i realnoj ponudi!


Pregled - po unaprijed zakazanom terminu.


KONTAKT:
Agent: Hadžić Denis
+387 61 782292
+387 37 685500
agencija@gold.ba


Svoje dopise i ponude možete slati pomoću formulara ispod (odgovor dobivate najkasnije u roku od 2h pregledajte svoje spam/junk poruke)

[ Natrag ]

Dobrodošli na www.gold.ba

Agencija za nekretnine "GOLD"

79260 Sanski Most

Muse Ćazima Ćatića br. 3

(Alije Izetbegovića br. 3)

(preko puta suda)

Tel/Fax: +387 37 685 500 (9-15h)

Denis Hadžić: +387 61 782 292 

Azra Hadžić: +387 61 581 501

Dostupni i na: Viber i WhatsApp

facebook.com/nekretnineGOLD

instagram.com/nekretnine.GOLD

agencija@gold.ba

www.gold.ba

Vaš agent u posredovanju nekretninama..

nekretnineGOLD



Pretraga

Porodične kuće

  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..